Bedrijf starten

Eigen bedrijf

Denkt u eraan om een eigen bedrijf op te richten? Spannend! Voordat u daadwerkelijk aan de slag kunt, zijn er talloze zaken die geregeld moeten worden. Zaken waar u als startende ondernemer misschien niet meteen aan denkt.

Een startende ondernemer krijgt bijvoorbeeld te maken met het kiezen van de juiste rechtsvorm. Een eenmanszaak, VOF of BV? En gaat u aan de slag als zzp’er of koopt u een bedrijf? Heeft u zelf voldoende middelen om uw bedrijf te financieren of moet u hiervoor geld lenen? Eenmaal gestart moet u ook een boekhouding voeren en belasting betalen, heeft u daar al aan gedacht?

Hulp en advies

Deze en andere vragen hoeft u gelukkig niet allemaal in uw eentje te beantwoorden. U heeft bij Hagen en Veenstra één vast aanspreekpunt waarmee u met al uw vragen terecht kunt. Wij denken met u mee, helpen u met het opstellen van een ondernemingsplan en kijken ook naar de overige financiële, fiscale en organisatorische vragen die bij een eigen bedrijf om de hoek komen kijken.

Eenmaal gestart, kunt u uw boekhouding geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden, zodat u zich kunt toeleggen op het ondernemerschap. Wij letten vaktechnisch voor u op de actualiteit en zullen het aangeven als ons zaken opvallen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf. Hagen en Veenstra helpt u van een starter naar een ervaren ondernemer.